Doorzichtige beugel – TrioClear

Bij tandartspraktijk Mulder kunnen volwassenen terecht voor kleine, esthetische correcties met aligners, doorzichtige beugels. Deze correcties duren vaak tussen de 4 tot 12 maanden om tot het gewenste resultaat te komen. Mocht uw gebit te gecompliceerd zijn, dan verwijzen wij u door naar een orthodontist.

free html website templates

Wij werken met het alignersysteem van TrioClear. Onze mondhygiënisten hebben hiervoor een cursus gevolgd en hebben deze succesvol afgerond. Eén van de mondhygiënisten zal beoordelen of uw gebit geschikt is voor ons alignersysteem en is uw behandelaar tijdens het behandeltraject.

De prijzen beginnen vanaf ongeveer €1250,-. Op voorhand is niet exact te zeggen wat de kosten zijn. Het ligt onder andere aan de wens van de patiënt en of er 1 kaak of 2 kaken gecorrigeerd dienen te worden.
Aan de hand van een individueel behandelplan kunnen de exacte kosten begroot worden. Voor de intake en de behandelplanbespreking betaalt u totaal €200,-. Deze kosten bent u sowieso kwijt(!) Mocht uw gebit te gecompliceerd zijn, dan verwijzen wij u door. 

Behandelingen met aligners, zoals de TrioClear, vallen onder een orthodontie verzekering en dus NIET onder een tandartsverzekering!

Voor patiënten die niet bij ons zijn ingeschreven, vragen wij een doorverwijzing van de eigen tandarts!