Hartelijk welkom  in onze praktijk
Mondgezondheid maakt deel uit van de algemene gezondheid. Ons doel is om u te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. In onze praktijk gelden de volgende huisregels:
Bij onze kennismaking verzamelen wij de noodzakelijke gegevens om uw huidige mondconditie in kaart te brengen en uw wensen te bespreken. Hiervoor moet de gezondheidsvragenlijst ingevuld worden. Zo kunnen wij zo optimaal mogelijk aan uw verwachtingen voldoen.
Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.
Indien u pijn heeft, belt u ons dan voor 10:00 uur, zodat wij u dezelfde dag nog kunnen helpen.
Het is mogelijk dat een behandeling uitloopt, bijvoorbeeld als de tandarts een spoedgeval moet behandelen. Wellicht zult u hierdoor even moeten wachten tot u aan de beurt bent. De uitlooptijd is op geen enkele manier op de tandarts / mondhygiënist te verhalen. We hopen op uw begrip.
Bij bezoek in de praktijkkamer graag uw mobiele telefoon op stil zetten.
Wijzigingen in verzekering, (e-mail)adres, telefoonnummer of medicatiegebruik tijdig doorgeven.
U bezoekt de praktijk 2 maal per jaar voor een gebitscontrole.
Wij sturen elke dag een afspraak herinnering per e-mail naar onze patiënten voor een afspraak die de volgende dag gepland staat. Dit is een gratis service die wij verlenen aan onze patiënten, waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Mocht het voorkomen dat u geen herinnering van ons ontvangt, dan betekent dit dus niet dat uw afspraak niet door zou gaan.
Bij een niet nagekomen afspraak of wanneer korter dan 24 uur van tevoren geannuleerd wordt, kunnen wij de kosten in rekening brengen.
Als praktijk geven wij een begroting mee vanaf 250 euro, indien gewenst kunt u ook een begroting krijgen wanneer het gaat om begrotingen van onder dit bedrag. Dit kan mondeling dan wel schriftelijk overeengekomen worden. Een begroting behelst een standaard behandeling en is altijd onder voorbehoud, omissies en onjuistheden die tijdens de behandeling naar voren komen zullen in de definitieve factuur verwerkt worden. U kunt derhalve geen rechten ontlenen aan een afgegeven begroting.
Wij behouden ons het recht om patiënten die regelmatig hun afspraken niet nakomen, uit te schrijven.
Wij maken voor onze facturering gebruik van de service van factureringsbedrijf Infomedics (tel: 036-2031900).
Wij werken graag in een schone mond. Graag voorafgaand aan een afspraak de tanden poetsen; thuis of in onze poetsruimte
Agressief gedrag, verbaal of anderszins, wordt niet getolereerd en heeft onmiddellijke uitschrijving tot gevolg.
Waak zelf over uw eigendommen. Tandartspraktijk Mulder is niet aansprakelijk voor schade, diefstal of verlies van uw eigendommen. U wordt geadviseerd uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.
Wij vinden uw privacy belangrijk. Patiënten informatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek (verwijzing).
Heeft u een klacht, maak deze bespreekbaar. Meer informatie hierover vind u op onze website www.tandartspraktijkmulder.com
Voor zeer dringende pijnklachten kunt u na onze openingstijden bellen naar de dienstdoende tandarts via 0900-1515 (1 euro per gesprek)
web templates free download