website templates

Wij volgen de richtlijnen van de overkoepelende mondzorgorganisaties inzake het coronavirus. 

Volgens de nieuwe inzichten en richtlijnen hebben wij de praktijk veranderd. 

Patienten die corona hebben of  verkoudheids klachten of  en koorts kunnen we niet regulier behandelen.

Patienten die geen corona hebben en geen verkoudheidsklachten hebben en geen koorts hebben kunnen wij behandelen. Wel hebben we extra voorzorgsmaatregelen getroffen om uw en onze gezondheid te waarborgen. We stellen het op prijs dat u onze aanwijzingen opvolgt zodat het coronavirus zich niet kan verspreiden.

Graag bij binnenkomst handdesinfectie gebruiken en melden aan de balie. U krijgt eerst een paar vragen over u gezondheid (triage). Er zijn looproutes gemaakt om er voor te zorgen dat u 1.5 meter afstand kan houden. Ook staan de stoelen 1.5 meter uitelkaar. Er is nu plaats voor 4 personen in de wachtkamer. Eventueel een 5de persoon als er begelijding nodig op de oranje bank. Het kan zijn dat de wachtkamer vol is en dat u buiten moet wachten. Komt u daarom niet te vroeg en meld u vooraf aan de balie. 


Afspraken kunnen weer gepland worden. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00 .


Na afloop van uw bezoek wordt u verzocht om weer handdesinfectie te gebruiken. U kunt ivm de corona hygiene beter geen gebruik maken van de toiletten en de poetsruimte. Wij rekenen op uw begrip.